role modelsRollemodeller er en viktig del av alles liv. Om man ikke har en bra rollemodell, eller rett og slett ingen, kan ting gå galt. Derfor mener jeg det er viktig å få seg et bra forbilde allerede som lite barn. Jeg regner med at de fleste ser på moren eller faren sin som en rollemodell, og mange andre har sikkert en el. flere kjendiser de ser opp til. Det er ikke alltid at disse kjendisene er så gode forbilder for små barn, men man kan jo ikke klandre dem, de er jo tross alt mennesker de også, og mennesker gjør feil. Jeg har blitt fortalt mange ganger opp gjennom min barndom at man lærer av sine egne feil, og det er sant. 

Mitt største forbilde er Celine Dion. Spør du meg så er hun et av de beste forbildene man kan ha. Hun er et perfekt eksempel på en menneske med kjendisstatus mange bare kunne drømme om. Men allikevell har hun gjennom alle årene holdt seg på bakken, og ikke gjort gale ting. Hun er en av de få kjendisene du aldri ser avbildet på fester, hun har aldri vært borti narkotika etc. Og hun har heller aldri gjennomført noen slags plastisk kirurgi. 


(Kate Walsh, skuespiller)

(Faith Hill, artist)

- Har du noen forbilder, hvis det hvem?

♥ Kristine

 

 

4 kommentarer

Camilla Skaar

20.03.2012 kl.17:46

Kjempekul blogg! :D Jeg begynner lese den om du gjør det med min! :) skal vi lese hverandre sin?

Legg meg gjerne til venn! :)

Setter pris på kommentar tilbake! :)

Marte Hoel Næss

20.03.2012 kl.17:52

Har ikke noe spesielt forbilde, men jeg ser opp til mine oldeforeldre for hva de har oppnådd :)

Vivian

20.03.2012 kl.18:06

Mitt forbilde er min pappa:)

Victoria's oase

20.03.2012 kl.19:29

Flott blogg du har.:)

-Vil du bli spådd, kan du besøke min blogg.

Skriv en ny kommentar

Kristine Dahl

Kristine Dahl

19, Kristiansand

Jeg er ei 17 år gammel jente fra Norges vakreste by, Kristiansand! På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt hverdagslige ting, mote og alt annet som interesserer meg.

Kategorier

Arkiv

hits